هایپرصنعت

تامین قطعات و خدمات پس از فروش لیفتراک

هایپرصنعت

تامین قطعات و خدمات پس از فروش لیفتراک

هایپرصنعت

شرکت هایپرصنعت (HyperSanat) با سالها تجربه در زمینه ی تهیه و توزیع و تامین قطعات انواع لیفتراک از جمله :

لیفتراک کوماتسو KOMATSU ژاپن

لیفتراک تویوتا TOYOTA ژاپن

لیفتراک هیوندا HYUNDAI کره جنوبی

لیفتراک دوو DAEWOO کره جنوبی

لیفتراک لینده LINDE آلمان

لیفتراک هایستر HYSTER

لیفتراک یونگ هاینریش JUNGHEINRICH آلمان

لیفت تراک سهند فیات او ام FIAT – OM ایتالیا

لیفتراک نیسان NISSAN ژاپن

و ....

از فعالترین فروشگاهها می باشد و در این راستا قطعات و لوازم یدکی اورجینال انواع لیفتراک با تضمین کیفیت تحویل مشتریان خود داده است. با توجه به اینکه کیفیت برتر باعث افزایش بهره وری و سهم فروش در بازار به صورت دراز مدت و پایدار و هم چنین بقاء و موفقیت یک فروشگاه می شود لذا محصولات ارائه شده دارای بهترین کیفیت می باشد که این شرکت با این رویه توانسته است نظر مشتریان خود را جلب نماید.

۳ مطلب در فروردين ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

لوله های فولادی برق

لوله فولادی برق

 

یکی از المان هایی که امروزه در صنعت برق به وفور استفاده می شود، انواع لوله برق می باشد که با توجه به متریال استفاده شده در آن نام گذاری می شوند. در صورتیکه جنس تشکیل دهنده لوله های برق را فولاد تشکیل دهد، به این نوع لوله ها، لوله های فولادی گفته می شود. به عبارت دیگر لوله های استوانه ای توخالی با قطر دایره ای هستند که از ویژگی های آنها می توان به مقاوت و استحکام بالای آنها اشاره نمود. ویژگی های لوله های فولادی باعث شده است که از آنها برای انتقال آب، گاز و محافظت از سیم های برق استفاده نمود.

از لوله های فولادی برق بیشتر در موارد زیر استفاده می شود :

  1. ساختمان های اداری
  2. فروشگاه ها
  3. هتل ها
  4. بیمارستان ها
  5. منازل

و

کاربرد لوله فولادی برق

 

عبور سیم و کابل برق از بخش های مختلف یک ساختمان، بایستی با در نظر گرفتن موارد ایمنی همراه بوده و تا حد امکان باید شرایطی را فراهم کرد که از آسیب وارد رسیدن به بدنه آنها و قطع شدن احتمالی اتصالات جلوگیری کرد. یکی از راه حل ها مناسب استفاده از لوله فولادی برق می باشد، که سیم های برق از داخل انها عبور کرده و در مسیر مورد نظر هدایت می شوند. جنس این لوله ها اغلب از فلزات می باشد تا در برابر نوسانات دمایی، رطوبت و همچنین ضربه، فشار مقاومت ایده آلی داشته باشد و از کابل های برق در شرایط مختلف از جمله آتش سوزی محافظت کند.

این نوع لوله معمولا به صورت روکار مورد استفاده قرار می گیرد و مواقعی استفاده می شود که استحکام مکانیکی زیاد مورد نظر باشد. لوله های فولادی برق در دو نوع ساده و گالوانیزه به طول های 3 و 6 متر ساخته می شوند. ​اندازه این لوله ها با استاندارد PG ​در سایزهای 11 ، ​13.5، 16 ، 21 ، 29 ، 36 ، 42 و 48 ​ارائه می ​گردد. لوله های مشکی در جاهای خشک و گالوانیزه در جاهای مرطوب استفاده می شود.

مزایا و معایب استفاده از لوله فولادی برق

 

هرکدام از انواع لوله و اتصالات برق مزایا و معایبی را همراه خود دارند. در این میان لوله‌های فولادی برق نیز در مقایسه با سایر لوله برق دارای مزیت‌هایی می باشند که از مهمترین انها می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • این لوله های بعنوان لوله های نشکن شناخته می شوند و می‌توانند در مقابل ضربه، رطوبت، مواد شیمیایی و … از سیم‌ها و کابل های برق محافظت کند.
  • تعمیر و ترمیم سیستم‌های سیم‌کشی با وجود استفاده از لوله‌های فولادی راحت‌تر خواهد شد.
  • استفاده از لوله‌های فولادی برق به نظم بخشیدن سیستم سیم‌کشی کمک زیادی می کند.
  • لوله های فولادی برق دارای طول عمر بالایی هستند.
  • امکان استفاده مجدد از این لوله‌ها وجود دارد.

در کنار تمامی مزیت‌هایی که لوله‌های فولادی برق دارند می‌توانند معایب و ایراداتی نیز داشته باشند که از مهم‌ترین آنها می توان به : بالا بودن هزینه‌های لوله‌کشی، رسانا بودن لوله و امکان بروز اتصالات در صورت آسیب دیدن سیم، نداشتن قابلیت خم شدگی و … اشاره نمود.

موارد استفاده لوله فولادی برق

 

از مزایای لوله های فولادی برق می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  •  لوله های فولادی در صنایع مختلف ازقبیل آب،نفت،گاز، پتروشیمی، خودروسازی، هوافضا، کشتی سازی، معدن، الکتریکی و…قابل استفاده می باشند.
  • این لوله ها در مواجهه با دما و فشار مقاومت بالایی از خود نشان می دهند.
  • لوله های فولادی جهت استفاده در جداره چاه­های نفت، صنعت پل سازی و اسکله ، ستون های بلند در برج ها و ساختمان، نرده و مبل،حمل ونقل و احداث تونل مناسب می باشند.
  • با ترکیباتی خاص می توان لوله های فولادی را در دماهای بسیار پایین یا بالا استفاده نمود.
  • لوله های گالوانیزه و روکش دار ، در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاومت بالایی دارند.
  • همچنین از لوله های فولادی می توان در مبدل­ های گرمایی و کندانسورهای بخارو سیستمهای گرمایش تابشی استفاده نمود.
  • لوله های فولادی در قطر و ضخامت­ های مختلف بصورت درزدار وبدون درز تولید می شوند.

ویژگی های فوق باعث تنوع کاربرد لوله های فولادی شده است. در حالت کلی از لوله های برق برای پوشش سیم و یا کابل هایی که از داخل این لوله های میگذرند استفاده می شود تا افراد را در برابر صدمات ناشی از تماس با برق و از طرف مقابل محافظت سیم و یا کابل ها از رطوبت، تابش نور آفتاب و شرایط آب و هوایی محافظت می کنند.

فرم دهی آسان با استفاده از دستگاه های لوله خم کن، استقامت و مقاومت بالا و ماندگاری این تجهیزات در برابر ضربات مکانیکی، حیوانات موذی، گرد و غبار و همچنین شکل مناسب لوله های فولادی باعث شده است مصرف و محبوبیت این لوله ها نسبت به سایر گزینه ها بیشتر باشد.

انواع لوله فولادی برق

 

۱لوله فولادی برق مشکی

با کمک رنگ لوله های فولادی برق را می توان در برابر زنگ زدگی مقاوم کرد. این نوع لوله های که به لوله های فولادی برق مشکی در بازار معروف هستند معمولا در فضاهای داخلی بناها و ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند. بیشتر از این نوع لوله ها در نقاطی استفاده می شود که در معرض دید عموم قرار دارد و در جاهایی که احتمال زنگ زدگی شدید و خوردگی وجود دارد و یا لوله ها با زمین ارتباط مستقیم دارد، توصیه نمی شود.

۲لوله فولادی گالوانیزه

در صورتیکه لوله های فولادی با روکش هایی همانند روی یا کادمیوم پوشیده شوند به آنها لوله های فولادی گالوانیزه گفته می شود. این پوشش باعث مقاوت بسیار بالا در برابر زنگ زدگی، خوردگی می شود. لوله های فولادی گالوانیزه برق را می توان در جاهایی که احتمال زنگ زدگی بالاست و همچنین در داخل گچ در بناها استفاده نمود.

۳لوله فولادی گالوانیزه عمقی داغ

این نوع لوله فولادی برق و متعلقات آن در محل هایی با رطوبت بالا و همچنین در مواردی که مقاومت مکانیکی بالا مورد نیاز است که لوله های برق در معرض عوامل زنگ زدگی و خوردگی قرار می گیرند مانند لوله کشی های روکار که در فضای بیرونی انجام می گیرند، مورد استفاده قرار می گیرد .

متعلقات لوله فولادی برق 

 

به المان هایی که به همراه لوله فولادی برق برای سیم کشی بناها استفاده می شود متعلقات لوله فولادی گفته می شود که از آن چمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • انواع براس بوشن
  • بست اسپیت
  • زانویی ساده
  • زانویی دور دار
  • زانویی درب دار
  • سه راهی ساده لوله فولادی برق
  • سه راهی درب دار
  • براس بوشن – تبدیل لوله فولادی برق
  • کاندولت
  • درپوش پلاستیکی و آلومینیومی
  • بست انتهایی
  • سرلوله پلاستیکی

فروش لوله فولادی برق

 

شرکت های مختلف داخلی و بین المللی در زمینه تولید و فروش آیفون های تصویری فعالیت می کنند، از آن جمله میتوان به لوله فولادی منصوریان، لوله فولادی خاور نو و لوله فولادی پایپ نوران اشاره نمود.

شرکت آداک تجهیز افلاک مهر در تبریز با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تأمین کالای مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات برق ساختمان و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است. این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامین نماید. در این راستا فروش انواع لوله فولادی برق در ابعاد و ندازه های مختلف را در برنامه کاری خود قرار داده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت بروز انواع لوله فولادی برق میتوانید با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید.

 

 

  • هایپرصنعت هایپرصنعت
  • ۰
  • ۰

مقره الکتریکی

سیمهای معلق انتقال قدرت انرژی، به جز موقعی که به  منازل مسکونی وصل‌ می‌شوند برهنه هستند و توسط هوای اطراف ایزوله شده اند. در خطوط انتقال نیرو لازم است هادی‌های تحت ولتاژ به نحوی از برج‌ها ایزوله شوند و برای این کار از مقره الکتریکی یا پایه عایقی استفاده می‌شود. مقره الکتریکی درمحل اتصال کابل‌های برق با تیربرق ها نیز بکار می‌رود.

در سیستم‌های قدرت، از مقره الکتریکی (Electrical Insulator) برای جلوگیری از گذر جریان‌های ناخواسته به زمین استفاده می‌شود. مقره نقش مهمی در سیستم‌های الکتریکی ایفا می‌کند. در حقیقت، مقره یک مسیر بسیار مقاومتی است که عملاً جریانی از آن عبور نمی‌کند. در سیستم انتقال و توزیع، هادی‌های هوایی عموماً روی دکل‌ها یا تیرها قرار می‌گیرند. دکل‌ها و تیرها، هر دو، به طور مناسب زمین می‌شوند. بنابراین، مقره باید بین دکل یا تیر و هادی‌های حامل جریان قرار گیرد تا از عبور جریان هادی‌ها به زمین (از طریق بدنه دکل‌ها یا تیرها) جلوگیری شود. در واقع، برای نگه داشتن هادی‌های الکتریکی فشارقوی که دارای ولتاژ‌های بسیار بزرگی هستند از مقره‌های فشار قوی استفاده می‌شود.

 

وظیفه مقره الکتریکی

مقره‌ های الکتریکی دو وظیفه مهم برعهده دارد:

وظیفه مکانیکیمقره‌ها دارای استقامت مکانیکی بوده و قادرند بارها و نیروهای مکانیکی را تحمل کنند.
وظیفه الکتریکیمقره‌ها می‌توانند ولتاژهای بزرگ کاری و نیز ولتاژ های ضربه و رعد و برق را تحمل کنند؛ به طوری که در بدترین شرایط رطوبت، باران و آلودگی و بروز صاعقه با ولتاژ های بالا، دچار شکست الکتریکی نمی‌شوند.
مقره‌های الکتریکی فشارقوی باید ویژگی‌هایی از قبیل استقامت الکتریکی و مکانیکی بالا، نداشتن ناخالصی و حفره‌های داخلی، استقامت در برابر تغییرات درجه حرارت و عدم تغییر شکل، ضریب اطمینان بالا، ضریب تلفات عایقی کم و مقاومت در برابر نفوذ آب و آلودگی‌ها داشته باشند.

 

انواع مقره الکتریکی از لحاظ جنس

مقره‌هایی که در معرض هوای آزاد مورد استفاده قرار می‌گیرند از جنس چینی، شیشه و اخیراً مواد کامپوزیت هستند.

مقره الکتریکی چینی
امروزه، مقره چینی (Porcelain) پرکاربردترین ماده مورد استفاده برای مقره‌های هوایی است. از معایب مقره‌های چینی می‌توان به به وجود آمدن ترک‌های ریز در آن‌ها و در نتیجه، کاهش مقاومت در برابر ولتاژهای ضربه اشاره کرد.

مقره الکتریکی شیشه‌ای
مقره‌های شیشه‌ای را از مخلوطی از آهک و پودر کوارتز ذوب شده که به طور ناگهانی سرد و قالب‌ریزی شود، می‌سازند. امروزه مقره‌های شیشه‌ای نیز مورد استقبال قرار گرفته‌اند و در خطوط انتقال و توزیع به کار می‌روند. در این مقره‌ها، از شیشه‌های سخت آنیل برای عایق استفاده می‌شود. مقره شیشه‌ای مزیت‌هایی نسبت به مقره چینی معمولی دارد که عبارتند از:

  • قدرت دی الکتریکی بالایی در مقایسه با چینی دارد.
  • مقاومت آن بسیار بالا است.
  • ضریب انبساط حرارتی کمی دارد.
  • از استحکام کششی بالاتری نسبت به عایق چینی برخوردار است.
  • طول عمر بسیار بالا نسبت به مقره های چینی
  • قیمت مناسب

مقره الکتریکی کامپوزیتی
مقره‌های کامپوزیتی ترکیبی از مواد پلیمری بوده و در برابر اشعه فرابنفش خورشید مقاوم هستند. این مقره‌ها به علت خواص الکتریکی و مکانیکی بسیار خوب، در حال جایگزین شدن به جای مقره‌های چینی و شیشه هستند. مقره‌های کامپوزیتی بسیار سبک هستند و برخلاف چینی و شیشه، قابل شکستن نیستند و از این رو استحکام مکانیکی بسیار خوبی دارند. همچنین، به دلیل بالاتر بودن جریان نشتی در مناطق آلوده، برای استفاده در این مناطق بسیار مفید بوده و نیازی به شست‌وشو و تمیز کردن آن‌ها نیست.

 

انواع مقره الکتریکی از لحاظ کاربرد

انواع مقره‌ها از نظر کاربرد، عبارتند از:

مقره اتکایی : مقره‌های اتکایی به صورت استوانه‌هایی بلند هستند که فرورفتگی‌ها و برآمدگی‌هایی روی سطح استوانه دارند و از نظر ساخت می‌توانند به صورت توپر و توخالی باشند. در پست‌های فشار قوی، این مقره‌ها برای نگهداری شین‌های فشار قوی بر روی پایه‌های بتنی به کار می‌روند و شین‌های فشار قوی روی شیار بالایی مقره بسته می‌شوند. از این مقره‌ها همچنین در تابلوهای فشار قوی استفاده می‌شود.

مقره عبوری : مقره‌های عبوری برای سرهای خروجی و ورودی دستگاه‌های فشار قوی و برای جلوگیری از ایجاد جرقه بین خط عبوری و بدنه دستگاه استفاده می‌شوند. این نوع مقره‌ها به صورت لایه‌های استوانه‌ای به کار می‌روند. با توجه به محیط کاری، شکل مقره‌های عبوری متفاوت است. معمولاً فضای داخل این استوانه‌های عایقی، توسط گازها یا مایع‌های عایق پر می‌شود.

مقره کششی : مقره‌های کششی در برج‌های کششی، به صورت زنجیره مقره‌ای، وظیفه اتصال هادی به برج را بر عهده دارند. این زنجیره مقره‌ها می‌توانند به صورت دوتایی یا سه‌تایی و یا بیشتر مورد استفاده قرار گیرند که انتخاب آن‌ها به تعداد هادی‌های هر فاز و همچنین شرایط بارگذاری و نوع مقره بستگی دارد.

از مقره‌های کششی در پایه‌های ابتدا و انتهایی خطوط انتقال، توزیع و در پایه‌هایی که در مسیر خط از حالت مستقیم خارج شده و یا نسبت به افق زاویه پیدا می‌کنند، استفاده می‌شود.

مقره مهار : در خطوط ولتاژ ضعیف، مقره‌ها باید در ارتفاعی که نسبت به زمین قرار دارند، عایق باشند. عایق مورد استفاده در سیم مهار، مقره مهار نامیده می‌شود و معمولاً از جنس چینی است. این عایق به گونه‌ای طراحی می‌شود که در صورت شکست عایق سیم، با زمین تماس پیدا نکند.

 

فروش انواع مقره الکتریکی

شرکت آداک تجهیز افلاک مهر با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تأمین کالای مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات برق ساختمان و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است. این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامین نماید. در این راستا فروش انواع مقره های الکتریکی در برنامه کاری خود قرار داده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت بروز انواع مقره الکتریکی میتوانید با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید.

 

 

  • هایپرصنعت هایپرصنعت
  • ۰
  • ۰

فروش سیم و کابل صائب

سیم و کابل صائب تبریز

برای انتقال جریان الکتریکی از یک مکان به مکان دیگر از سیم و کابل استفاده می‌شود. بنابراین عامل انتقال جریان الکتریکی در سیم‌ها، فلز رسانای جریان می‌باشد. با توجه به اینکه اکثر تجهیزات و وسایل در ادارات کارخانجات و ساختمان ها با برق کار می کنند بنابراین سیم و کابل جزء لاینفک زندگی امروزی می باشد و در تمامی مکان ها به وفور می توان این المان را مشاهده نمود. برای انتقال جریان الکتریکی از فلزات هادی استفاده می شود که بیشتر آنها رسانه مس با درجه خلوص بالاتر از 99.5 درصد تشکیل می دهد. علاوه بر مس رساناهای دیگری مانند نقره ، طلا ، گاهی اوقات از آلومینیوم استفاده می شود. برای محافظت از سیم در برابر عوامل خارجی و محافظ افراد در برابر جریان الکتریکی معمولا این رسانا را در داخل روکش عایق قرار می دهند.

کاربرد سیم و کابل برق

سیم های برق که به صورت مفتولی هستند از یک رشته سیم تشکیل می شوند که به اصطلاح به آن سیم خشک هم گفته می شود. کاربرد سیم و کابل های مفتولی، بیشتر در تابلو هاى برق و سیم کشی هایی که نیاز به ولتاژ و مقاومت بالا دارند، می باشد. نوع دیگر سیم هم، سیم برق افشان می باشد که نسبت به نوع مفتول نرم‌تر و انعطاف‌پذیرتر است. کاربرد این نوع سیم و کابل افشان در صنعت ساختمان است.

از جمله سیم هایی که در برق ساختمان مصرف بیشتری دارند می توان به سیم برق نیم افشان اشاره نمود، انعطاف‌پذیرى بیشترى نسبت به افشان دارند.

از انواع دیگر سیم های صنعت برق سیم ارت می باشد که این سیم نیز نیز از جنس مس می‌باشد. در سیم ارت از مس خالص استفاده می شود به همین جهت مقاومت اهمى آن پایین است. کاربرد سیم و کابل ارت در سیستم ارتینگ و بالا بردن امنیت سیم‌کشی یک مجموعه است و اخرین مورد از دسته سیم های برق سیم لاکى ار می توان نام برد که از یک رشته هادی با پوشش عایق تولید می‌شود. عمده کاربرد آن در سیم پیچى موتورها و ترانس می ‌باشد.

شرکت سیم و کابل صائب تبریز

سیم و کابل برق را میتوان عضو جدانشدنی سیستم های الکتریکی دانست. وظیفه‌ی اصلی هر سیم هدایت جریان الکتریکی است. به‌طورکلی سیم‌ها از هادی و عایق تشکیل‌شده‌اند، منظور از هادی در سیم همان قسمت مرکزی سیم که وظیفه‌ی هدایت جریان الکتریکی را دارد می‌باشد. اغلب سیم‌ها جنس هادی، مس یا آلومینیوم می‌باشد؛ اما به دلیل حجم کم و هدایت جریان بهتر فلز مس نسبت به سایر فلزها از مس به‌عنوان هدایت‌کننده اکثر سیم‌ها استفاده می‌شود. از معایب بزرگ مس نسبت به آلومینیوم تنها قیمت بالای این فلز می‌باشد.

در تعریف کلی، سیم برق از یک هادی الکتریکی تشکیل شده است در صورتیکه کابل را می توان یک دسته از سیم های چندگانه در نظر گرفت که در یک پوسته مشترک قرار دارند. از سیم و کابل برق برای انتقال جریان الکتریکی استفاده می گردد. شرکت زیادی در زمینه تولید سیم و کابل های برق فعالیت دارند که یکی از آنها شرکت سیم و کابل صائب تبریز می باشد.

شرکت سیم و کابل صائب تبریز از برترین تولید کنندگاه سیم و کابل در کشور می باشد. این شرکت در سال 1373 در زمینی به مساحت حدود 10000 متر در شهرک صنعتی سلیمی تبریز تاسیس گردید. آزمایشگاهها کنترل کیفی، تجهیزات و خط تولید مجهز و مدرن و پرسنل مجرب این کارخانه باعث گردیده است تا این شرکت قادر باشد محصولاتی بر اساس استاندارهای بین المللی از جمله IEC , VDE , BS و همچنین استاندارد ملی ایران (ISIRI) تولید نماید.

سیم و کابل های تولید شرکت سیم و کابل صائب تبریز بعلت کیفیت بالا علاوه بر تامین مصرف داخلی به کشورهای عربی و آسیای میانه نیز صادر می شود.

انواع سیم و کابل صائب

  • سیم مفتولی : سیم‌های مفتولی دارای یک‌رشته هادی به‌صورت مفتولی می‌باشد. سیم‌های مفتولی به دلیل فرم گیری خوبی که دارند معمولاً در تابلوهایی که دارای داکت های شیاردار نیستند استفاده می‌شود.
  • سیم های افشان : هادی سیم‌های افشان، از تعداد زیادی رشته مسی نازک تشکیل می‌شود. این دسته از سیم‌ها نسبت به سایر سیم‌ها دارای انعطاف‌پذیری خوبی هستند. از عمده موارد مصرف این سیم‌ها می‌توان به سیم‌های مورداستفاده در برق‌کشی ساختمان‌ها اشاره کرد.
  • سیم نیمه افشان : این سیم‌ها ویژگی‌هایی مابین سیم‌های مفتولی و افشان را دارند؛ بنابراین سیم‌های نیمه افشان دارای تعداد رشته‌هایی کمتر از سیم افشان با قطر رشته‌هایی کمتر از سیم مفتولی را دارند.
  • سیم کواکسیال: این دسته از سیم‌ها نسبت به سایر سیم‌ها کاربرد کمتری دارند. این سیم بیشتر به‌عنوان رابط تلویزیون و آنتن در ساختمان‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد.

کابل‌ها نیز مانند سیم‌ها وظیفه‌ی هدایت جریان الکتریکی را بر عهده دارند. تفاوت اصلی سیم و کابل این است که اولاً کابل‌ها دارای دو عایق داخلی و خارجی هستند؛ ثانیاً سیم‌ها فقط به‌صورت تک رشته می‌باشند اما کابل‌های تک رشته و چند رشته وجود دارد.

  • کابل تک رشته : علت استفاده از کابل‌های تک رشته به‌جای سیم‌های تک رشته، حفاظت فیزیکی بالاتر کابل‌ها نسبت به سیم‌ها در محیط‌هایی که امکان آسیب‌دیدگی سیم با اجزای فیزیکی خارجی وجود دارد است.
  • کابل چند رشته : این دسته از کابل‌ها موارد کاربرد بسیار متنوعی دارند و به دلیل برخوردار بودن از تعداد رشته‌های مختلف، طیف وسیعی از پروژه‌های مختلف را پوشش می‌دهد. این کابل‌ها معمولاً در مکان‌هایی استفاده می‌شود که تنش‌های مکانیکی و فیزیکی کمتری به کابل وارد می‌شود.
  • کابل مفتول : کابل‌های مفتول کابل‌هایی هستند که در ساختار آن‌ها از چند رشته سیم مفتول که به‌هم‌پیچیده شده، تشکیل‌شده است. این کابل‌ها کمترین انعطاف‌پذیری را دارند اما دارای هدایت جریان بسیار خوبی هستند. عمده مصرف کابل‌های مفتول در پروژه‌های صنعتی می‌باشد.
  • کابل افشان : کابل افشان کابلی است که بیش از یک سیم تک رشته افشان در آن وجود دار د.برخلاف کابل‌های مفتول این کابل‌ها از انعطاف‌پذیری بالاتری برخوردار هستند. عمده کاربرد این کابل‌ها در مکان‌های صنعتی و به‌دوراز تنش‌های مکانیکی و فیزیکی زیاد می‌باشد.
  • کابل زمینی : کابل‌های زمینی معمولاً دارای نصب ثابت هستند. این نوع کابل‌ها عمدتاً جهت مصارف صنعتی و کابل‌کشی‌های داخل ساختمان مناسب هستند. به دلیل درجه حفاظت بالای این کابل‌ها می‌توان آن‌ها را در محیط‌های خشک، خیس و با رطوبت بالا و همچنین در آجرکاری و بتن به کاربرد. برای حفاظت و ایمنی بیشتر به کاربردن این کابل‌ها در بتن فشرده و یا به‌طور مستقیم در زیر زمین به‌هیچ‌وجه توصیه نمی‌گردد.
  • کابل ابزار دقیق : این نوع کابل‌ها برای انتقال داده‌ها و به‌کارگیری در فناوری اندازه‌گیری و کنترل، نظیر اتاق‌های کنترل واحدهای صنعتی و نیروگاه‌ها مناسب هستند.
  • کابل فشار قوی : برای انتقال انرژی الکتریکی در سیستم‌هایی با ولتاژ نامی بالاتر از یک کیلوولت از کابل‌های فشارقوی استفاده می‌شود. عمده استفاده این کابل‌ها در انتقال برق از نیروگاه‌ها به شبکه مرکزی و یا شبکه‌های توزیع اولیه هست.

تولیدات سیم و کابل صائب تبریز

سیمهای میله ای: در اتاقهای خشک برای تاسیسات نصب ثابت در داخل کاندویت و زیر گچ.

سیم های افشان(ساختمانی) : استفاده از این سیم‌ برق در لوله خرطومی ‌های نصب شده در رو و زیر گچ، کانال‌های بسته و در پانل‌ها و وسایل برقی مناسب است و نصب مستقیم این سیم‌ها در زیر گچ مناسب نمی‌باشد.

سیمهای اتومبیل : کاربرد این سیم ها در اتومبیل و محل هایی که دور از حرارت هستند می باشد.

کابلهای میله ای : برای تاسیسات نصب ثابت ، برای مصارف داخلی و خارجی ، دفن در خاک مجاز نمی باشد.

کابلهای میله ای سنگین : زیر خاک ، مصارف خارجی ، در آب و در کانالهای کابل

کابلهای یک رشته (NYY) : زیر خاک ، مصارف داخلی و خارجی ، در کانال کابل

کابلهای کنترل (افشان) : این نوع از کابل صائب تبریز که کابل کنترل نام دارد برای کنترل و اتصال در ماشین‌ها، تسمه نقاله‌ها، خطوط تولید، صنایع ابزار آلات ماشین‌ها، خطوط مونتاژ پیشرفته، تجهیزات اتوماتیک برای تنش‌های مکانیکی متوسط و برای نصب ثابت استفاده می‌شود.

کابلهای جوش : جهت جوشکاری

سیم هوایی : از این سیم برق برای توزیع جریان برق از مسیر های هوایی استفاده می شود.

کابلهای افشان سبک و شیشه ای: برای وسایل برقی سیار وقتی فشارهای مکانیکی کم باشد.

فروش سیم و کابل صائب تبریز

آداک تجهیز افلاک مهر با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تأمین کالای مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات برق ساختمان و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است. این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامین نماید. در این راستا فروش انواع سیم و کابل در برنامه کاری خود قرار داده است که از آن جمله می توان به فروش انواع سیم و کابل با برند شرکت سیم و کابل صائب تبریز اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت بروز انواع سیم و کابل صائب تبریز میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

  • هایپرصنعت هایپرصنعت